• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
GARANTIE
Doordat we uit de collecties van onze leveranciers alleen de topklasse producten leveren komen garantie-aanvragen zelden voor. We behandelen een dergelijke vraag dan ook altijd met coulance.

 
Goederen kunnen tot 30 dagen na levering geretourneerd worden, mits ongebruikt.

Categorieën

Beste,
Bestelling al vandaag goed ontvangen, ben er super blij mee.
Zo’n service verdiend reclame, wat ik zeker zal doen.
Hartelijk dank
Mieke

Geachte heer
Uw producten zijn net afgeleverd. Hartelijk dank voor de uitstekende service. Il gz ze onmiddellijk uitproberen.
Hartelijke groeten
Claire B

Ik heb de snoeischaar ontvangen en wil je hartelijk danken voor deze geweldige service. De “oude” zal ik t.z.t. bij je inleveren.
Met vriendelijke groet,
Anneke

Dat ding  was er snel en ik heb er gisteren en vandaag wat mee gewerkt. Nou, dat beviel prima. Het was aanvankelijk wat lastig het apparaat te bevestigen (je denkt dat je 2 paar handen nodig hebt) maar als je de spitvork of spa in de grond steekt moet dat veel beter gaan. Ik had gedacht dat de moeren snel los zouden raken, want die zitten natuurlijk maar op een heel klein puntje vast op die ronde steel. Maar dat viel erg mee. Heb hoog gescoord op de volkstuin, hoewel die sterke mannen zo'n ding natuurlijk niet nodig hebben. Ik zal niet nalaten hem onder de aandacht van het zwakke geslacht te brengen.
Met andere woorden : ik wil hem wel ! Kan ik hem al houden of moet-ie eerst nog terug naar jou ? Wat kost-ie, en hoe kan ik het geld overmaken ?
 Alweer een staaltje klantgerichtheid en service van De Tuinheeren. Geweldig !